Microsoft-account zonder wachtwoord gebruiken

Microsoft Authenticator
Microsoft heeft het mogelijk gemaakt om zonder wachtwoord gebruik te maken van je Microsoft-account. Zorg er eerst voor dat je de Microsoft Authenticator app geïnstalleerd en gekoppeld hebt aan je Microsoft-account.

  1. Meld je aan bij je Microsoft-account
  2. Ga naar Beveiliging > Geavanceerde beveiligingsopties
  3. Onder Extra beveiliging zie je de mogelijkheid om “Account zonder wachtwoord” in te schakelenAccount zonder wachtwoord
  4. Klik op Inschakelen
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm en klik op Volgende
  6. Open je Microsoft Authenticator app om de aanvraag voor het verwijderen van het wachtwoord goed te keuren

Het Microsoft-account wachtwoord is nu verwijderd!

Zie voor meer informatie: https://support.microsoft.com/nl-nl/

Download Apple Developer bèta-software profielen

Instellingen

Ben je op zoek naar de nieuwste Apple Developer bèta-software profielen voor iOS, iPadOS, macOS, watchOS en tvOS? Kijk dan eens op de website van Beta Profiles. Je vindt hier naast alle Developer bèta-software profielen ook de IPSW firmware bestanden.

Wacht je liever op de publieke bèta? Registreer jezelf dan voor het Apple Beta Software Program.

Zie voor meer informatie: https://betaprofiles.com

Controleer of jouw wachtwoord nog veilig is

BankkluisOp steeds meer websites wordt je verplicht een account met een wachtwoord aan te maken. Onlangs zijn er bij verschillende grote websites (Dropbox, LinkedIn) wachtwoorden buitgemaakt door een gegevenslek. Hackers hebben deze lijst met e-mail adressen en wachtwoord combinaties op het internet gepubliceerd.

De website Have I Been Pwned bied je de mogelijkheid om met je e-mail adres te controleren of jouw wachtwoord nog wel veilig is.
Is jouw e-mail adres bekend? Wijzig dan zo snel als mogelijk je wachtwoorden. Zorg er direct voor dat je een veilig wachtwoord aanmaakt. Je kan dit doen door gebruik te maken van een wachtwoordgenerator.

Google heeft onlangs een Password Checkup extensie uitgebracht voor Google Chrome. Deze extensie controleert automatisch of de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord nog wel veilig zijn.

1 2 3