Computerhulp Lansingerland

Computerhulp Lansingerland

Computerproblemen kunnen zich op elk moment voordoen en kunnen een echte hinder zijn in onze dagelijkse activiteiten. In Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, De Rotte en Kruisweg) bieden wij een breed scala aan computerhulpdiensten aan, van het verwijderen van virussen tot het repareren van hardware problemen en het oplossen van softwareproblemen.

Onze computerhulpdienst is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. We bieden ondersteuning op afstand en on-site, afhankelijk van uw voorkeur.

Kosten Computerhulp aan Huis

Wij werken met een kwartier tarief van € 15,00 inclusief BTW. De meeste problemen kunnen vaak binnen één uur opgelost worden. Binnen de regio Lansingerland berekenen wij geen voorrijkosten. Kunnen wij het probleem niet verhelpen, dan hoeft de klant niet te betalen.

Als je op zoek bent naar professionele en efficiënte computerhulp in Lansingerland, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Diensten

✅ Computervirussen en malware verwijderen
✅ Computer opschonen
✅ Installatie van software en updates
✅ Optimaliseren van de prestaties van uw systeem
✅ Installatie nieuwe computer + overzetten gegevens
✅ Vastgelopen computer herstellen
✅ Problemen met WiFi bereik verhelpen
✅ Back-up instellen

Computercafé voor senioren

In de maanden januari tot en met mei kunt u elke donderdag van de maand van 13.30 tot 15.30 terecht in de vestiging van Bibliotheek Oostland in Berkel en Rodenrijs met al uw vragen over computers, tablets en smartphones.

Vrijwilligers van SeniorWeb zitten dan klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Veelgestelde vragen Hulp op afstand
Welk programma gebruiken jullie om mijn apparaat op afstand over te nemen?

Quick Assist logoWij maken gebruik van het gratis te downloaden programma Quick Assist van Microsoft om veilig en op afstand toegang te verkrijgen.

* Voor deze dienst is het wel noodzakelijk dat je over een werkende internetverbinding beschikt

Is het gebruik van de hulp op afstand software wel veilig?

Het proces van hulp op afstand werkt door middel van een veilige verbinding tussen uw computer en de computer van de IT specialist. De IT specialist kan dan uw computer besturen en problemen oplossen terwijl u de activiteiten live kunt volgen. U kunt op ieder moment zelf de verbinding verbreken door de software af te sluiten.

Kan ik mijn eigen bestanden en gegevens delen tijdens een sessie voor hulp op afstand?

Ja, je kunt je eigen bestanden en gegevens delen tijdens een sessie voor hulp op afstand, maar dit is meestal niet nodig voor het oplossen van computerproblemen.